Výroba medoviny » Kvasinky

Kvasinky Schimansky

Novinka
Kvasinky Schimansky
Power kvasinky.
Výrobce
Kód položky 370104
Cena bez DPH 101,65 CZK
DPH 21 %
Cena s DPH 123,00 CZK
ks
  • Podrobný popis

Mikrobiologické vlastnosti : Optimální teplota pro kvašení je 12 - 30°C. Tento kmen kvasinek je vhodný pro prokvášení břeček za nižších teplot. Po poměrně krátké rozkvášecí fázi nastává rovnoměrné kvašení, které svoji optimální intenzitu zachovává při teplotách 12 - 15°C. Při vyšších teplotách je tento kmen charakteristický enormní kvasnou silou. Aby prokvašení proběhlo optimálně, neměla by se teplota snížit nad 24°C.


Návod k použití: Odměřené množství kvasinek rozmícháme v 10ti násobku vody o teplotě 35 - 38°C a vlejeme do připraveného kvasu.


Doporučená dávka: 15 -20g/hl kvasu.


Hmotnost balení 20g.

  • PŘIHLÁŠENÍ
LOGIN
HESLO
Přihlásit
Registrace
Zapomenuté heslo
  • DOPORUČTE NÁS